Monday, May 30, 2011

Neval'in Pro-Birthday Pastasi

Bu siralar epey dogumgunu pastasi siparisi aldim. Her pasta bittiginde Neval : "Benim dogumgunummuymus?" seklinde heyecanla sorar oldu. O yuzden asagida tamamlanmis olan pasta Neval'in erken dogumgunu pastasi oldu. Once Neval kremayi kendi pastanin uzerine surdu. Sikilinca da ben pastayi duzelttim. Seker hamurundan Neval'i figur olarak calismistim, onu da pastanin uzerine yerlestirdikten sonra, pastanin gerisini Neval'in en sevdikleri ile susledik: Cupkek, cicekler, yuzuk, parti temalari, parlak renkler ve sekerler...vs.




Parcalar Birlesince: Mutlu Yillar Onur Kardes!



Veee iste pastalarin bitmis hali:








Seker Hamuru Calismalari: Figur ve Yuzukler


Doctor Ilknur Kabul: Tebrikler

Pastadan ve sekerlerden taki kutusu seklinde dizayn ettigim pastayla, doktorasini bitiren uzun zaman dostum olan Ilknur Kabul'u cuma aksami arkadaslarla kutladik.
Seker hamurundan yuzukler, kupeler, bilezikler, ve inci sekerler...

Inci kolyesiz olmaz!


Bilgisayar Cagi Cocugu

Simdiki cocuklar artik dogumgunlerinde herhangi bir pasta olsun demiyorlar. Ozellikle belityorlar: "Futbol topu olsun, bilgisyar olsun, gitar ya da araba olsun". Iste Arif Jacob Antepli'ninde 7 yas kutlamasi icin istegi, bilgisayar seklinde bir pasta oldu.
Mutlu Yillar Arif!

Sevgili Arif, umarim bundan sonra bu notu takip edip, anneni daha mutlu edersin.

Mac Bilgisayar


Mutlu Yillar Cengiz Bey.


Mutlu Yillar Divya

Mart ayi icinde 1. yas dogumgununu kutlayan Divya icin uzun zamandir dost oldugumuz anne ve babasi, klasik bir pasta yerine, bahar havasinda bir cupkek masasi olusturmami istediler. Bende onlarin istekleri dogrultusunda yukaridaki masayi hazirlamis oldum.

Mutlu Yillar Divya!