Monday, October 12, 2009

Dogumgunu Pastam

Bu seneki dogumgunu pastam (Ocak 21). Gerci vaktinde yiyemedim cunku dogumgununden bir kac gun once safra kesem alindi. O yuzden de diyette oldugumdan yagdan dolayisiyla da yagli kremadan olusan dogum gunu pastamdan uzak durmam gerekti. Gerci ameliyattan iki uc gun sonra pastanin kosesinden kenarindan tirtikladim.

Her zamanki gibi bu pastamin da hikayesi var: Sevgili Neval Beyza devamli hareket halinde oldugundan, ben de hareket alinde oluyorum dogal olarak. Daha cogunlukla da, Neval'i ariyan bir pozisyonda. Iste ustteki anne beni simgelerken, Neval'i ararken, alttaki kurdaleden kayan bebekte Neval'i simgeliyor. Iste boyleee...




2 comments:

Serra said...

cok hos. pastanin temasi bile var!! ben daha pasta hamurunu gormeyip, kullanmamisken, sen pastaya tema bile yapmissin. Masallah!!!

cileklipasta said...

sagol Zeynep'cim. O siralar hastaliktan dolayi bayagi evde kaldim. Zaman bol ne yaparsin? PASTA, konu dusunursun ve vakit varken yaparsin. Ilac aldigimdan Neval krese gidiyordu zaten. Boylelikle yorulunca uyuyup, uyaninca pasta yaptim. Oyle iste, evde kalinca boyle oluoyr.